ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN

Betaling

Onze voorkeur gaat uit naar PIN maar contante betaling is ook mogelijk. Er is ook de mogelijkheid voor betaling op factuur. Neem in dat geval contact met ons op via info@bestescapepurmerend.nl

Kostenloos annuleren

Boekingen kunnen kostenloos geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Annulering kan alleen door een e-mail te sturen aan info@bestescapepurmerend.nl onder vermelding van datum, tijd en geboekte spel. Vooruitbetaalde boekingen, of een boeking waarvoor een factuur is gevraagd kunnen niet geannuleerd worden.

Verandering van aantal spelers

Verandering van aantal spelers kan zonder vermelding vooraf. Gelieve ons alleen te melden indien meer of minder spellen nodig zijn op info@bestescapepurmerend.nl.

Vermijdt alcohol en drugs!

Dit is in de eerste plaats een uitdaging voor de geest. Alcohol vooraf zal je prestatie verminderen en je zult niet volledig genieten van het spel. Indien we vaststellen, dat je te veel onder invloed van alcohol of drugs bent, krijg je geen toegang tot het spel.
CCTV bewaking en opnames van spellen
Er is bewaking met cctv camera’s bij alle spellen. Ze worden tevens opgenomen en opgeslagen. Het doel van de video bewaking is:

  • Voorkomen van moedwillige schade
  • Verbetering van spelervaring voor toekomstige spellen
  • Analiseren van spelgebeurtenissen om toekomstige spellen te verbeteren.