DE BANK KRAAK

2 tot 7 spelers 60 minuten 66%

Een leuke inspannende uitdaging. Gewapend met alleen een zaklamp, je denkvermogen en je team mede krakers, gaan jullie midden in de nacht een oude bank beroven.

DE BANK KRAAK

Het is jou en je team mede dieven gelukt om de lobby van een oude bank binnen te dringen. Het is midden in de nacht, alle lichten zijn uit, alle deuren op slot en natuurlijk is ook het alarm ingeschakeld. Jullie hebben niet echt een plan dus dat betekent improviseren! Jullie moeten de weg vinden naar de kluisruimte en daar de waardevolle diamant stelen. Maar jullie moeten wel een beetje opschieten want de nachtwaker start zijn ronde over 60 minuten en aangezien het niet jullie bank is...

DE UITDAGING

In De Bank Kraak zitten een groot aantal puzzels, die teamwork en creatieve oplossingen vereisen. Kinderen boven de 12 jaar zullen het spel heel leuk vinden, maar het is verstandig ten minste één oudere in elk team te hebben. Het spel is ontworpen voor 2 tot 7 personen maar kan gespeeld worden met maximaal 7 personen. Het slagingspercentage is 66%. Na een slow start worden de opdrachten steeds lastiger naarmate je verder in het spel komt.

DE VERHAALLIJN

Bankdirecteur Kuneberts bewaart zijn waardevolle diamant 'Euphoria' in zijn de beveiligde bankkluis. Zijn onterecht ontslagen boekhouder heeft nog een appeltje te schillen met directeur kuneberts en is uit op wraak. Daarvoor heeft hij jullie hulp ingeroepen. Het is jullie missie midden in de nacht de oude bank binnen te dringen, sloten te ontgrendelen, het alarm uit te schakelen en de waardevolle diamant 'Euphoria' te stelen. Dit alles moet binnen een uur gebeuren voordat de nachtwaker komt. De voormalig boekhouder kent alle ins en outs van de oude bank en zal als het echt nodig is jullie te hulp schieten.

info


Foto's van de Bank