Over Escape Games

Hoe werkt het

Jij en je team beginnen één van onze escape room uitdagingen en improviseren om de weg door de kamers te vinden door te zoeken naar verborgen voorwerpen, ontcijferen van codes en gebruik van diverse onderdelen om je doel te bereiken. Of je nu een bom onklaar moet maken of een diamant moet stelen, al onze escape games hebben unieke doelstellingen.

Geen opsluiting

Alhoewel het genre escape games wordt genoemd, zijn onze spellen niet om opgesloten te worden of te ontsnappen. Best Escape Purmerend biedt meer dan een ontsnappings ervaring. Onze uitdagingen hebben leuke probleemoplossings taken voor de spelers om hun doelen te bereiken.

Spelen met kinderen

Onze uitdagingen zijn op de eerste plaats ontwikkeld voor volwassenen. Sommigen kunnen echter worden gespeeld in familieverband, waarbij sommige probleemoplossingen iets eenvoudiger zijn. Wij raden een minimum leeftijd van 10 jaar aan en minstens één volwassene per team.

Fysieke vereisten

Dit is in de eerste plaats een spel voor de geest. Rennen, klimmen, kruipen of zwaar tillen zijn niet toegestaan. Als je een leesbril nodig hebt, zorg dan dat je die bij je hebt.