ROMANOV'S BUNKER

2 tot 7 spelers 60 minuten 45%

Vindt het commandocentrum van voormalig Russisch Generaal Romanov, verstoor de radarstations en maak de bom onschadelijk.

ROMANOV'S BUNKER

Dring door in het commandocentrum en stop het aftellen tot het ontploffen van de bom. Voormalig Russisch generaal Romanov heeft zijn bom op scherp gesteld. We hebben geen informatie over zijn verblijfplaats. Gelukkig hebben we zijn geheime bunker kunnen lokaliseren. Het lijkt erop dat we zijn bom onschadelijk kunnen maken binnen in het commandocentrum. We sturen jullie als Taskforce om de bunker binnen te dringen de radarstations te verstoren en de bom onschadelijk te maken. Iedereen rekent erop dat jullie er in kunnen komen om de timer stil te zetten voor het te laat is... Jullie commandant tijdens deze missie is Kolonel Van de Peppel en jullie krijgen orders van hem.

DE UITDAGING

Romanov's bunker is ontworpen voor 3 tot 7 personen maar kan eventueel ook gespeeld worden met 2 tot maximaal 7 personen. Het slagingspercentage is 45%. Na een moeilijke start gaat het over in parallel spel. Er zitten brainkrakers in die teamwork en creatieve oplossingen vereisen. Kinderen boven de 12 jaar zullen het spel heel leuk vinden, maar het is verstandig ten minste één oudere in elk team te hebben. Romanov's bunker is een nog grotere uitdaging dan de Bank Kraak.

info


Foto's uit Romanov's Bunker